Menu

Specificaties

Lengte over alles deze regel in hett 7,25 meter
Lengte waterlijn 6,83 meter
Breedte 2,25 meter
Diepgang ondiepe kiel (standaard) 1,00 meter
Diepgang diepe kiel 1,40 meter
Totaal gewicht 1350 kg
Gewicht kiel 400 kg
Doorvaarthoogte 10,50 meter
Grootzeil 17 m2
Fok 9 m2
Gennaker 30 m2
CE normering Categorie C

 

Romp

Volglas polyester 7 mm dik. Aan de zijkant zit een volledig teakhouten rand die tevens functioneert als stootlijst. Rompkleur naar keuze. Onderwaterschip VC 17m Graphite.

Dek

Opbouw volgens sandwich principe. Dekkleur is wit RAL 9010. Geruit diagonaal antislip in dek en kuipvloer in gelcoat ingelamineerd. 4 stuks RVS gepolijste design-kikkers. Op het voordek is onderdeks een Furlex 50 FLX 50S geplaatst voor eenvoudige bediening van de fok. De rolfok is uitgevoerd als zelfkerende fok middels een verstelbare overloop van Harken. Ook is een ankerbak ingebouwd.

Kuip

Zeer ruime kuip met plaats voor 6 tot 8 personen. Alle vallen, schoten en reven zijn te bedienen vanuit de kuip. De vallen worden vastgezet met draaibare Spinlock stoppers. De stuurman hoeft tijdens het zeilen alleen de grootschoot te bedienen, de fok is zelfkerend. De helmstok is uitgevoerd met een zeer comfortabele, uitschuifbare Spinlock-verlenger. Voor maximale grip in de kuip zijn er teakhouten
voetrails aangebracht.

Kiel

Massieve loden bulb kiel met RVS schacht.

Roer

Een doorgestoken balansroer met helmstok en verstelbare Spinlockverlenger.

Motor

Optioneel kan de ONEDAY24 worden uitgevoerd met 2 type elektromotoren.

1. Aandrijving middels Torqueedo € 1.875,00
Plaatsing motor achterop middels demontabele motorplank.
2. Aandrijving middels inbouw electromotor WWE € 9.500,00
2,5 KW 48 V dc. Motor wordt ingebouwd in speciale afgesloten
bun met het luik vlak met de kuipvloer. Het accupakket heeft
totale capaciteit van 960 AH, goed voor 2 uur vaartijd.


Tuigage

Mast, zalingen en giek zijn van aluminium type Selden De giek is voorzien van 2 reven (doorlopend in de giek) en een Rodkicker met gasdrukveer.
Zowel de mast als giek zijn zwart gespoten in RAL 9005.  Alle vallen lopen door de mast naar de kuip via een speciaal ontwikkelde mastvoet inclusief blokken. Hoofdwant en onderwant zijn voorzien van RVS staaldraad met wantspanners.

Zeilen

De zeilen worden gemaakt van DynamiX Flex laminaat. Het grootzeil is standaard voorzien van 2 reven. De rolfok is voorzien van UV strook. Om de zeilen na gebruik goed te kunnen opbergen, worden een grootzeilhuik en rolfokhoes (*) standaard meegeleverd. Bovendien wordt een triradiaal gennaker (*) van het materiaal Contender Nylite meegeleverd.

(*) kleur naar keuze
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW